Jägarexamen

Vill du ta jägarexamen?

— KOMPLETT JÄGAREXAMEN —

Jag erbjuder en komplett jägarexamenskurs som ger dig det lilla extra. 

Jag kommer utbilda dig i både teoridelen och skytteutbildningen för att du ska få en helhetsbaserad och professionell utbildning. Kursen omfattar ca 21 pass inkluderat fördjupningar och skytteutbildning. Att få en professionell utbildning i såväl teori men framför allt i skyttet är mycket värdefullt då jag lär dig en väl fungerande metod som ligger till grund för att du ska kunna bli en bra skytt.
Utöver kursen kommer du även få en exklusiv möjlighet att få vara med på en dags "prova på jakt" anordnad av Svenska Jägareförbundet. Jakten genomförs väl organiserat och professionellt på viltrika marker i Östergötland till ett mycket förmånligt pris.

Jägarexamenskursen är upplagd med både teori och praktik med en hel del extra fördjupningar som syftar till att ge dig en praktisk och realistisk träning för att bli en bättre jägare. Som exempel  kommer vi genomföra ett exklusivt besök vid en jaktbutik där du får utbildning och genomgång av olika vapen och tillbehör av kunnig personal. Du kommer få praktiskt prova på att passa (ta ur) ett nyskjutet vilt under ledning av erfarna jägare och hur man mörar viltet. Kursen avslutas med ett besök i jaktmarkerna där vi tittar på pass, kulfång, riskvinklar samt övar oss på realistisk avståndsbedömning.

Dessa extra delar gör min kurs unik och har varit mycket uppskattad av tidigare kursdeltagare.

Jag använder mig av Svenska Jägareförbundets kursmateriel, "Jägarskolan".
Du beställer själv kursmaterialet inför kursstart och du kommer få låna vapen under de praktiska skjutmomenten.

Jag kommer starta upp en ny kurs nu i Januari 2024. Vill du anmäla dig till kursen eller om du har några frågor så är det bara att kontakta mig på info@rohman.se.

Pris komplett jägarexamenutbildning - 7000 kr.


Bilder från senaste jägarexamenskursen 2022/2023

- BETALNINGSALTERNATIV -

Betalning sker mot faktura.

Bankgiro: 5797-9957

Swish: 123 416 58 66