Skytteutbildningar


- Komplett skytteutbildning jägarexamen -

Du kanske sedan tidigare har tagit teoridelen för jägarexamen och vill nu komplettera med det praktiska skyttet så din jägarexamen blir komplett.

Jag erbjuder en komplett skytteutbildning som bär mot de praktiska skjutproven för jägarexamen som privatlektioner. Att enbart fokusera på dig under hela skytteutbildningen ger snabbt resultat.

Utbildningen omfattar såväl teori samt instruktörsledd skjututbildning. Vi kommer avhandla säker vapenhantering, grunderna i skytte, tillpassning av vapen, avståndsbedömning, skjutteknik och praktiskt skytte.

Jag kan självklart erbjuda någon av delarna kulskytte eller hagelskytte om du klarat den andra delen tidigare.

En mycket värdefull utbildning som snabbare lär dig skjuta på rätt sätt och ger dig en bra grund för din fortsatta utveckling som skytt och jägare.

Efter utbildningen kan du behöva träna lite på egen hand för att befästa dina kunskaper. Jag följer upp dig under hela tiden och när du är redo så bokar jag tid för de praktiska skjutproven.

Pris komplett utbildning 6500 kr

OBS! Genomförs utbildningen i grupp om minst två deltagare - pris 5000 kr

Endast kula alternativt hagel 3000 kr


Övriga skytteutbildningar

Jag erbjuder även övriga skytteutbildningar såsom grundläggande utbildning i Trap och Skeet samt rörligt viltmålsskytte i skjutbiograf. Kontakta mig för mer info.

Pris efter överenskommelse beroende på upplägg och omfattning.