Skjutbiograf


Vill du bli duktig på rörligt viltmålsskytte?

Om du vill bli riktigt duktig på snabbt och rörligt viltmålsskytte, ofta kallat drevjakt, så ger skjutbiografen väldigt goda möjligheter till det. Älgbanan i all ära men den ger dig tyvärr inte den variation och mängdträning på olika avstånd, olika målvinklar och fart på viltet som en skjutbiograf ger. Du skjuter med ditt eget vapen och du får direkt feedback på vart träffen tog någonstans. Det här rekommenderar jag starkt.

I samarbete med Jaktia i Jönköping kan jag erbjuda instruktörslett rörligt viltmålsskytte i skjutbiograf. Möjlighet finns att skjuta måndag till söndag året runt.

Det här är ett ypperligt tillfälle att träna upp din förmåga på riktigt inför jakten. Du kommer känna dig tryggare att skjuta på rörligt vilt och sannolikheten för skadeskjutningar minskar med onödigt lidande och långa eftersök. Dessutom är det ett väldigt roligt skytte.

Det finns möjlighet att hyra ett vapen om man vill testa ett sådant inför ett eventuellt köp och även olika typer av sikten att prova på.

Jag erbjuder olika upplägg allt ifrån att enbart skytteträna på rörligt vilt i olika svårighetsgrader till att i samband med skyttet diskutera och utvärdera om ett skott är lämpligt att ta med hänsyn till kulfång, läge på hunden mm.

Detta är även ett utmärkt inslag som företagsevent och kan då med fördel kombineras med en god lunch i viltrestaurangen som ligger i direkt anslutning till Jaktia.

OBS! Särskild godkänd ammunition måste användas och ammunition finns normalt att köpa på plats.

Kontakta mig för priser, bokning och önskemål om upplägg. (mail: info@rohman.se)


- BETALNINGSALTERNATIV -

Betalning sker mot faktura.

Bankgiro: 5797-9957

Swish: 123 416 58 66